Sportkantine open en weer examens!

18 jun 2021

De sportkantines zijn inmiddels bijna 2 weken weer open, zo ook bij ons. Geweldig om te zien hoe ouders, broers en zussen toch weer even onder het genot van een kop koffie of thee even kunnen relaxen en tegelijkertijd (op afstand, via het scherm) kunnen meekijken bij hun judoka / vechtsporter.

Omdat de kinderen nu weer bijna een maand echt actief aan het judoën zijn en ze het -gelukkig- nog niet verleerd hadden na al het buitensporten, konden we ook weer examens organiseren. In verband met corona splitsen we de groepen op, zodat er niet te veel kinderen tegelijk hun technieken hoeven te laten zien, maar ook zodat er voldoende ruimte is voor ook de opa’s en oma’s bijvoorbeeld in de sportkantine. Eerste 3 groepen zijn al geweest enne .. iedereen is geslaagd: SUPER!!! Aankomende zondag de laatste 2 groepen en dat zal vast ook goed komen.

Verder zit er nog meer in het verschiet; op zeer korte termijn gaan we een groep jeugdgevechtstechnieken organiseren voor basisschoolkinderen en we gaan een echte tienergroep starten, zodat zij ook fijn met elkaar actief kunnen zijn. Natuurlijk volgt er nog meer, maar dit zijn de eerste 2 stappen. Houd de website in de gaten voor meer info!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook leuk…

Kalender Q2 gevuld!

Op de pagina kalender vind je weer de nieuwste toernooitjes, de examendata, de aikido stages en vakantieroosters. Kijk...

Lees meer