Extra lesuur jeugdgevechtstechnieken!

30 jun 2021

Vanwege extra animo wordt er vanaf a.s. donderdag (1 juli) een extra lesuur georganiseerd voor de jeugdgevechtstechnieken voor basisschoolkinderen (groep 3 t/m 8)! De kinderen leren op deze wijze ook in meer actieve zin voor zichzelf opkomen en hun mannetje/vrouwtje te staan. Ze leren er ook de meer trap- en slatechnieken, maar ook blijft het goed breken van je val, het beschermen van jezelf èn van je tegenstander en dergelijke belangrijk. Deze lessen zijn dus een combinatie uit verschillende gevechtssporten maar altijd met respect voor elkaar. Je moet wel tegen een stootje kunnen of je moet dat willen leren! Soms raken we elkaar en al heb je beschermende kleding aan om jezelf tegen (erge) blessures/verwondingen te beschermen, soms doet dat toch echt wel even pijn. Dus .. aan alle stoere jongens en meiden: doe eens een (gratis) proefles mee!!

Foto nog van bij het buiten sporten. Deze lessen vinden echter gewoon binnen in de dojo plaats.

Het extra uur is op donderdagen van 16:00 tot 17:00. De eerste lessen kan er gebruik gemaakt worden van de uitrusting (handschoenen, scheenbeschermers, eventueel een helm) van Dojoka.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook leuk…

Kalender Q2 gevuld!

Op de pagina kalender vind je weer de nieuwste toernooitjes, de examendata, de aikido stages en vakantieroosters. Kijk...

Lees meer