Inschrijven

Inschrijven, aan- en afmelden

Wil je graag een kennismakingsles bijwonen of jezelf aanmelden?
Mail / app dan even naar Winand Kanen. 06 4998 4994 of naar mailadres info@dojoka.nl
Iedereen mag sowieso een gratis vrijblijvende proefles volgen!

Hier vind je ook het inschrijfformulier

Zie ook pagina contact voor de routebeschrijving en ‘algemene gegevens’ voor tarieven, whatsapptoestemming, incassoformulier e.d. Indien u zich aanmeldt via Dojoka op lokatie dan ligt er een compleet inschrijfsetje met relevante informatie en formulieren voor u klaar!

We werken ook samen met Stichting Leergeld Eindhoven; zij maken het sporten voor kinderen/jeugd ook mogelijk voor mensen die iets minder geld te spenderen hebben. Zie hiervoor pagina inschrijven/Stichting Leergeld. 

Ook voor volwassenden zijn er soms mogelijkheden om het sporten (deels) te laten betalen, via het volwassenenfonds. Als uw aanvraag gehonoreerd wordt betalen zij 300 euro (2024) per jaar aan abonnementsgelden en hoeft u dus zelf alleen de meerprijs te betalen (momenteel bij 1 keer per week sporten: 18 euro voor een jaar), het eenmalige inschrijfgeld en de kleding. Kijk eens op Home – Volwassenenfonds of u in aanmerking komt!

U dient wel zelf (voor zowel Leergeld als het volwassenenfonds) een aanvraag aldaar te doen voor de financiering, naast de inschrijving bij Dojoka.