Samen duurzaam Dojoka

30 mei 2022

Samen duurzaam!
Dojoka heeft duurzaamheid èn betaalbaarheid hoog in het vaandel staan; zo hebben we ook gerecyclede bloembakken, waterbesparingskranen en letten we op energieverbruik e.d.. We willen als een soort pilot bekijken wat we nog meer kunnen betekenen en daar hebben we jullie voor nodig!

We hebben binnen Dojoka een hoekje ingericht waar je goede (!) spulletjes kunt neerleggen die een ander gratis (!) mag meenemen. We denken dan aan kleine spulletjes (of een foto van een groter item) zoals kinderkleding, een te klein geworden judopak, wat gratis zegeltjes die je zelf niet spaart, speelgoed of dergelijke. Iemand die één of meer items goed kan gebruiken (voor zichzelf, niet voor verkoop) mag het gewoon meenemen! Het zou leuk zijn om ons aanbod goed te houden als je ook iets anders teruglegt, maar dat hoeft dus niet per se! 

NB: we doen dit als pilot, dus tijdelijk tenzij het een succes is!
NB: we houden ons het recht voor om als spullen niet kwalitatief voldoende of te groot zijn deze niet aan te nemen voor in de hoek (om ‘afvalberg’ te voorkomen) en mocht het voorkomen dat spulletjes te lang blijven liggen dat we ze dan alsnog aan bijvoorbeeld een kledingcontainer doneren.

Samen op naar duurzaamheid èn betaalbaarheid!! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook leuk…

Kalender Q2 gevuld!

Op de pagina kalender vind je weer de nieuwste toernooitjes, de examendata, de aikido stages en vakantieroosters. Kijk...

Lees meer