Nieuw: Aikido voor volwassenen + cursistervaring!

24 feb 2022

We gaan een pilot doen de komende weken of er interesse is in het beoefenen van deze mooie sport. 4 weken lang mogen volwassenen en jeugd vanaf 15 jaar gratis (!) meedoen aan deze trainingen die gegeven zullen worden door Rody (2e dan) op donderdagavonden van 20:00-21:30 in onze dojo. Er is geen basiskennis vereist. Meld je snel aan, we gaan vanaf volgende week met een enthousiaste groep aan de slag! 06 4998 4994 (Winand). De eerste les start op 3 maart 2022.
Meer info aikido: https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Aikido (foto ook wikipedia)
Zie ook een gebruikerservaring in de reacties.

2 Reacties

 1. Rody Bonnikhorst

  Ik heb er heel veel zin in om deze lessen te gaan geven.

  Antwoord
 2. rvklst4

  Het was een heerlijke eerste les (zeg ik als deelnemende, geheel onervaren cursist, Suzanne)! Ik houd zelf niet zo van het harde vallen of het ernstige duw- en trekwerk, maar daar was geheel geen sprake van. Rody legde het heel duidelijk uit, demonstreerde het meermaals samen met zijn trainingspartner Dennis, zette een stevig tempo in, maar hield steeds wel onze (on)mogelijkheden in de gaten. Erg leuk om te ervaren hoe je júist met weinig kracht, maar door slim gebruik te maken van de energie van de tegenstander en je eigen ontspanning jezelf kunt beschermen. Ik kijk uit naar de volgende les a.s. donderdag!
  Tevens ook pagina ‘aikido’ aangemaakt onder kopje ‘sporten’: werp daar ook eens een blik en doe geheel vrijblijvend en op je eigen tempo mee (mannen èn vrouwen)!!!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook leuk…